De sammensætter programmet

Radiodays er tilrettelagt af en programgruppe, med deltagere fra alle dele af den danske radiobranche: taleradio, musikradio, kommercielle stationer, public service kanalerne og små uafhængige podcastere.

Ambitionen er at der både skal være sessions, som giver læring og inspiration – og at vi skal sørge for at der er plads til at netværke. For at blive endnu bedre til at skabe relevant radio er det vigtigt at vi deler vores viden med hinanden. Derfor vil du også kunne se fere af programgruppens medlemmer vil du også kunne se på scenen i løbet af dagen.

 

Peter Niegel har arbejdet som medieforsker i DR siden 2000 med special i radio og er i dag blandt de ledende radio forskere I Europa. Peter er også medlem af program gruppen for Radio Days Europe

 

 

 

Iben Maria Zeuthen, er redaktør og vært på det ugentlige portræt program Det Næste Kapitel på Radio24syv. Iben er skribent og interviewteknisk nørd.

 

 

 

 

Lars Sandstrøm har i år været i dansk radio i 30 år, fra før reklamerne kom til kommerciel radio og de første programmer på Weekend FM blev sendt på disco udstyr via et telefonstik fra et børneværelse. 21 år på The Voice. Og efterfølgende Radio2, NOVA og pt. Radio100. Sender 23 timer om ugen…

 

 

 

 

Hanne Barslund er P1 Kanalredaktør i DR. Hun har mere end 30 års erfaring i radioproduktion, redaktionsledelse samt program- og konceptudvikling med et særligt øre for taleradio og fortællende formater.

 

 

 

Marlene Steinhauer er formiddagsvært på PopFM. Og tidligere vært på både Sky Radio, The Voice og Nova FM.

 

 

 

 

Tine Thorlander er Digital Redaktør på Radio24syv og ansvarlig for den redaktion som står for både drift og udvikling af Radio24Syvs tilstedeværelse på sociale medier.

 

 

 

 

Nikolaj Rasmussen er næstformand i Center for Podcasting, en interesseorganisation for podcastproducere i Danmark. Nikolaj er selv podcaster og har fingeren på pulsen i det danske podcastmiljø.

 

 

 

Sara Bro Sæhl er Kanalredaktør for P3.
Hun har tidligere været redaktør på Radio24syvs Reporterne, Iben og Mødregruppen og lavet radiodokumentar til Radio24syv, været radioreporter for TV2 og skribent for Euroman og Børsen.

 

 


Chriz Petersen
er studievært og producer på morgenshowet “Chriz & Heino” på The Voice. Han er derudover redaktør og DJ for weekend showet “The Voice In The Mix”.

I flere år har Chriz arbejdet som DJ og producer og har han har remixet for bla. Kato & Snoop Dogg og produceret div. mix compilations

 

 


Ole Mølgaard
er rådgiver for kultur- og medievirksomheder. Han har arbejdet for både
kommerciel radio og Public Service radio i alle de skandinaviske lande. Han er nu direktør i eget firma og involveret i ledelser og best
yrelser i en række virksomheder og organisationer – og redaktør for Radiodays programmet.