Tina Hjortshøj Bilsbo

Workshop: Bliv en bedre radiovært

3 timer om flow, forståelse og formidling.

På denne eksklusive workshop får du mulighed for, at få feedback på dit værtsarbejde. Gennem øvelser, samtale og undervisning får du genopfrisket dine metoder og muligheder, for at blive ved med at udvikle dig positivt som vært.

Sammen med dine værtskollegaer skal vi lytte til jeres egne eksempler fra radioen og arbejde med at optimerer jeres udtryk, formidling og flow.
Workshoppen handler om hvordan du formidler dit indhold og din personlighed på en professionel og interessant måde.
Hvordan udkommer du bedst? Er du bevist om dine virkemidler? Har du styr på dine overgange? Fungerer dit flow? Hvad er dine styrker og svagheder?

Workshoppen er for dig som allerede er vært og du skal være indstillet på at bidrage med dig selv, din viden, dine erfaringer og medbringe eksempler på dit arbejde.

Du vil inden workshoppen modtage et skema som du skal udfylde og en lille opgave du skal forberede.

Bemærk at der er et begrænset antal pladser.
Tilmeld dig denne workshop ved at sende en mail til info@radiodays.dk

Tina Hjortshøj Bilsbo har siden 2008 været værtstræner & coach for TV- og radioværter. Hun har mere end 25 års erfaring i mediebranchen og en baggrund som vært på både TV og radio, journalist, producent og redaktionschef.  Tina Bilsbo er desuden uddannet Master Coach og arbejder med afprøvede metoder til at udvikle, fremkalde og udfordre dig, der skal være  og ligefrem have det godt med det.

 

>> Se alle talere til Radiodays 2017