Lytterens bedste ven – Han Duo, Fries Before Guys – moderator Rikke Collin

Nanna Elizabeth Hovgaard, Elias Eliot og Rikke Collin

Fries before guys og Han Duo er fantastiske eksempler på, hvordan man gennem ærlighed og personlighed kan opnå en ret intim relation til sin lytter. Lytteren sidder billedligt talt og hører sine gode venner eller veninder sludre om det man gør på drenge-/pigeværelset, på caféen, bodegaen eller over vandkøleren, men man har så mystisk nok bare mistet sin egen stemme. Den nærhed man føler kan ligefrem hele kærestesorger, være lyspunkt i hårde depressive perioder eller bare et afbræk i stresset hverdag. Kald det et venskab med et RSS-feed.

Han Duo er Jacob Ege Hinchelys og Elias Eliots podcast om film, spil og tv-serier, med lige dele nerd-, LOL- og spoiler-alerts og er podcasten for alle os der er vokset op med Troldspejlet og har manglet den lidt mere voksne version. Makkerparret fungerer fantastisk sammen og deres trofaste lyttere lapper alt, hvad de tilbyder i sig, hvad enten det er anmeldelser, livepodcasts, videospilssymfonikoncerter eller Han Duo-merch.  Elias Eliot er Han Solo på dagen.

Fries Before Guys er Nanna Elizabeth Hovgaards og Josephine Kuhns ultra ærlige og underholdende venindesnak gjort til podcast. Go-to-podcasten for mange unge kvinder, der sætter pris på selvironi og at holdninger kommer frit fra leveren.Alt bliver diskuteret, og intet er tabu, og ofte er det de mange lyttere tager initiativet til, hvad der nu skal diskuteres af de bedste veninder de kun møder i deres favorit podcastapp. Nanna Elizabeth Hovgaard er Fries Before Guys repræsentant.

Rikke Collin er selv podcaster og laver bl.a. Tårekanalen – podcasten om det, der rører os mest med udgangspunkt i et værk hendes gæst særligt bliver rørt over.