Morgenradio? Vinderen er … GO´NOVA!

GO’ Nova – holdet

I januar, vandt radioprogrammet GO´NOVA sin tredje Zulu Award og syvende radiopris i træk. Dermed har morgenshowet på NOVA vundet alle de brugerbestemte priser, de nogensinde har været nomineret til. Første pris kom i hus i 2014, hvor holdet løb med Ekstra Bladets ’Den Gyldne Mikrofon’. Siden er det blevet til fire gyldne mikrofoner.

GO’NOVA er Dennis, Mai-Britt, JoJo og Signe. Sammen er de et bevis på, hvor succesfuld kommerciel radio kan være. Hvis man ellers samler det rette værtshold, med tydelige roller og stærke personligheder. Værter, der er nærværende, som man kan spejle sig i og som optræder på lige fod med lytterne – og tager emner op, som alle kan relatere til og har en mening om. Hver morgen deler GO’NOVA ud af deres hverdag, personlige problemer og dybeste hemmeligheder.

Hvad er deres egen forklaring på succesen? Mød Go’ NOVA holdet og få deres opskrift på et succesfuldt morgenprogram. Hvor værterne tør være sig selv og hvor man på mange måder har brudt med de gængse radioformater.